9

Değerli Hasta ve Hasta Yakınlarımız,

Küresel bir önem kazanmış olan yeni Coronavirus (COVID-19) salgınının ülkemizdeki yayılımını sınırlandırmak için alınacak önlemler çerçevesinde, Hastanemizde yeni bir eylem planı hayata geçirilmiş olup aşağıdaki konularda özenli olmanızı rica ederiz.

- Hastalarımız, hasta yakınlarımızın ve halkımızın sağlığını korumak ve virüsün yayılım riskini en aza indirmek için Hastanemiz bünyesindeki tüm yoğun bakımlarda hasta ziyareti ikinci bir duyuruya kadar askıya alınmıştır.

- Hastalarımız, hasta yakınlarımızın ve halkımızın sağlığını korumak ve virüsün yayılım riskini en aza indirmek için Hastanemiz bünyesindeki tüm yataklı servislerde her hasta için 1 ziyaretçi olacak şekilde Ziyaret saatleri 19:00 - 20:00 saatleri olarak belirlenmiştir

- Ayaktan hasta hizmeti veren poliklinik ve günübirlik alanlarımızda hastaya eşlik eden kişi sayısının mümkün olduğunca kısıtlanması gerekmektedir. Hastalarımız mümkünse tek başına ya da desteğe ihtiyacı olan hastalarımızın sadece bir yakınları refakatinde poliklinik ve günübirlik alanlara gelmesi uygun olacaktır.

- Ateş, öksürük ve solunum sıkıntısı olan hastalarımızın başvurularında bu şikayetlerini hemen iletmeleri ve en kısa zamanda maske takılarak muayene alanlarına yönlendirilmeleri gerekmektedir.

Yukarıdaki hususlar hakkında biz sağlık çalışanlarına yardımcı olmanızı rica eder, sağlıklı günler dileriz.