14 Temmuz 2017

EK BINA VE POLIKLINIKLERIMIZ HIZMETINIZE AÇILMIŞTIR.

Hizmet ağını her geçen gün genişleten Hastanemiz Şehir Merkezinde Kurtuluş Parkı karşısındaki yeni ek bina ve poliklinikleri 14.07.2017 tarihinde hizmete açtı.
31 Ağustos 2018

Hastanemizde Zorlu Göz İçi Tümör Ameliyatı

Dursun Odabaş Tıp Merkezinde, Van’da ilk kez ve Türkiye’de çok az merkezde tedavi edilebilen göz içi tümör ameliyatı yapıldı.
19 Ocak 2019

ONKOLOJİ EK HİZMET BİNASI VE POLİKLİNİKLER

Hastanemiz Onkoloji Ek Hizmet Binası ve Poliklinikleri faaliyete geçirerek siz değerli halkımızın hizmetine sunmuştur.
18 Ekim 2019

Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk ‘Laparoskopik Simülasyon Odası’ Hastanemizde açıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezinde oluşturulan bölgenin ilk “Laparoskopik Simülasyon Odası” hizmete açıldı.
21 Şubat 2020

Ek Hizmet Binamızda Check-Up merkezinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Ek Hizmet Polikliniğinde check-up merkezinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı.
26 Şubat 2020

Hastanemizde "İletişim, Motivasyon ve Tükenmişlik Sendromu Semineri" Verildi

​Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde "İletişim, Motivasyon ve Tükenmişlik Sendromu Semineri" Verildi
13 Mart 2020

Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezinden günlük dezenfeksiyon işlemleri

Türkiye'de korona virüs vakasına rastlanılmasının ardından Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi başta olmak üzere kentteki hastanelerde hijyen ve dezenfekte çalışmaları artırıldı.
09 Nisan 2020

Sağlık personelimize kabinli önlem

Koronavirüsle mücadelede sağlık personeli ve doktorların sağlığı bu süreçte hayati önem taşıyor. Hastanemizde sağlık çalışanlarının virüsten korunabilmesi için mobil numune alma ve entübasyon kabinleri üretiliyor.
20 Nisan 2020

Korona virüsü yenenler başka hastalara umut oldu Van’da korona virüsü atlatan 3 kişiden plazma alındı

Hastanemizde kurulan laboratuvarlarda, korona virüs tedavisi görüp iyileşen 3 kişiden başarıyla immün plazma alındı.
20 Nisan 2020

Koronovirüs Mücadelesinde İmmün Plazma Tedavisini Uyguladık

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezinde kurulan laboratuvarlarda, korona virüs tedavisi görüp iyileşen 3 kişiden başarıyla immün plazma alındı.
22 Nisan 2020

Korona Hastaları Online Hasret Gideriyor

İlk kez Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi'nde hizmete giren 'Uzaktan erişim ile görüntülü sesli bilgilendirme modeli' ile artık yoğun bakımda ve koronavirüs servisinde yatan hastalar, yakınlarıyla anlık görüntülü görüşebiliyor.
27 Nisan 2020

Koronovirüsü Yenen Profesörümüz Çobanoğlu Görevine Başladı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi Göğüs Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ufuk Çobanoğlu, yakalandığı koronavirüs hastalığını yenerek işbaşı yaptı.
15 Mayıs 2020

Van YYÜ’de ‘korona virüsü’ laboratuvarı açıldı

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) korona virüs testinin yapılabileceği laboratuvar açıldı.
19 Mayıs 2020

Felçli kadın 'mekanik trombektomi' yöntemiyle yeniden hayata tutundu

67 yaşında felç geçiren kadın, hastanemizde kurulan inme merkezinde uygulanan 'mekanik trombektomi' yöntemiyle sağlığına kavuştu.
11 Haziran 2020

Sağlık Bakanlığı Kronik Hastalıklar Listesi

Sağlık Bakanlığı, eNabız bölümüne yeni ekleme yaptı. Bakanlık, 2020/8 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi hükmünce idari izinli sayılacak Kamu Çalışanlarının Kronik Hastalıkları Listesini yayımladı.
17 Haziran 2020

22 yılda 88 ünite kan bağışladı, 250 lösemi hastasını hayata bağladı

Hastanemizde şoför olarak çalışan 4 çocuk babası Aytekin Sevil (54), 3 ayda bir kan vererek 22 yılda 88 ünite kan bağışında bulundu. Sevil, bağışladığı kanlar sayesinde bugüne kadar 250 lösemi hastasına umut oldu.