Hanyaloğlu&Acar Hukuk Bürosu Tarafından Tıp Merkezimize Yönelik Bilgilendirme Videoları Hazırlanmıştır .

Malpraktis ve medikolegal süreçler hakkında hekimlerimizin bilgilendirmesi amacıyla sağlık hukuku alanında 20 yılı aşkın deneyimi ile Ülkemizin önde gelen Hukuk Bürosu Hanyaloğlu&Acar Hukuk Bürosu tarafından Tıp Merkezimize yönelik bilgilendirme videoları hazırlanmıştır. Medikolegal süreçleri önleme amacıyla kurum içi eğitim kapsamında planlanan çalışmayı ilgilerinize sunar, Av.Ayşe Gül Hanyaloğlu ve Av.Ayşe Acar Yücel’e Hastane Yönetimimiz tarafından yapılan  talebi gerçekleştirdiklerinden ötürü  teşekkür ederiz.

Adres: Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi, 65000, Kampüs / VAN