Sağlık personelimize kabinli önlem

Koronavirüsle mücadelede sağlık personeli ve doktorların sağlığı bu süreçte hayati önem taşıyor. Hastanemizde sağlık çalışanlarının virüsten korunabilmesi için mobil numune alma ve entübasyon kabinleri üretiliyor.

Virüsle mücadelede en ön safhada savaşan sağlık personelini virüsten korumak, hastalardan numune alırken olası bulaşmayı önlemek için mobil kabinler, üretilmeye başlandı.

Hastanemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında sağlık çalışanlarının en fazla riskli olduğu numune alma sırasında yaşanan bulaşma riskini azaltmak için numune alma kabini ve entübasyon kabini üretilmeye başlandı.

Üretilen entübasyon kabinleriyle de yoğun bakımdaki sağlık personeli için koruma sağlanıyor.

Tıp merkezimizin içinde bulunan atölyelerle sağlık personelinin tüm tıbbı malzeme ihtiyacı karşılanıyor. Mobil kabinlerin yanı sıra, maske ve siperlik de üretiliyor